Király Viktor: Végre vágósúly alatt vagyok! - videó

KirályViktor, Király Viktor
KirályViktor, Király Viktor
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, nagyon elhízott Király Viktor, aminek okairól nem igazán beszélt nyilvánosan, de mindenki sejtette, hogy házassági gondjai állhatnak a háttérben. Később kiderült, hogy egészségügyi gondjai is vannak, ami miatt meg kellett műteni, így nem tudta leadni a felszedett kilókat. Most azonban elárulta, hogy felépülését követően nem tétlenkedett, már egy hónap alatt megdöbbentő eredményt ért el a fogyásban.
Vágólapra másolva!

Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita házassági drámája nemcsak lelkileg, hanem testileg is megviselte a zenészt, aki a TV2 tehetségkutatójában, a Sztárban sztár leszek!-ben döbbentette meg a közönséget tavaly, amikor Halász Rebekával állt színpadra egy duett erejéig. Az énekes elhanyagolta megjelenését, durván elhízott, melynek okairól nem mondott túl sok részletet, de elismerte, hogy kapcsolata válsága miatt nagyon rossz életmódot folytatott.

Elég szar évem volt, de szerintem ezt mindenki tudja. 

Tudom, hogy nem egészséges, de úgy érzem, vannak olyan szakaszok az életben, amikor belefér, hogy kicsit elengedjük a dolgokat, nálam most ez történt. Ha megnézzük, az egész karrierem során azért nagyjából tudtam tartani a formámat, ez az egy év viszont minden szempontból akkora mellbevágás volt nekem, hogy ez a része nem érdekelt" - mondta korábban a döbbenetes hízásáról Király Viktor, akinek most úgy tűnik, sikerült megmenteni a házasságát, és ez a megjelenésén is látszik.

Bár korábban bal oldali lágyéksérve miatt meg kellett műteni, és emiatt is hanyagolnia kellett az edzést, most újra visszatért a terembe, és személyi edző segítségével, az egészségügyi problémáira odafigyelve folytathatja az életmódváltást. Most büszkén jelentkezett be az Instagram-oldalán, ahol elújságolta a követőinek, hogy már 10 kilót sikerült leadnia egy hónap alatt, és 110 kilóról 99.6 kilóra fogyott ez idő alatt. 

Király Viktor igyekszik humorral elütni a dolgot, ugyanis úgy fogalmazott fogyásával kapcsolatban, hogy végre már vágósúly alatt van.