Kínos: részegen házasodott a TV2 új sztárja - videó

Dávid Petra, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A TV2-es sikerműsor, a Házasság első látásra szereplője az egyik legmegosztóbb karakter, így rengeteg támadást kap a közösségi oldalán. Többen kihívó természete miatt bántják, a fiatal lány azonban bevallotta, hogy az esküvő előtt ivott, ezért viselkedett úgy.
Vágólapra másolva!

Hétfőn kezdődött a Házasság első látásra című műsor, ahol hat pár kalandját kísérhetik figyelemmel minden hétköznap este a nézők a TV2-n. Petra és Andris is arra készült, hogy összekössék az életüket az oltár előtt. A férfi nagyon izgatott volt, hogy ki lesz majd a jövendőbeli felesége, akit mikor meglátott, nem volt elragadtatva tőle. Petra ugyan csalódott volt, de szerette volna minél többször "tapizni" férjét, sőt ki is kezdett vele, viselkedése pedig a kommentelőknek is szemet szúrt.

Az influenszer az Instagram-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba, és bevallotta, hogy annyira izgult az esküvő előtt, hogy muszáj volt innia. "Ilyen sok gyűlöletkeltő, negatív kommentet szerintem még az életben nem kaptam, pedig nagyjából nyolc éve vagyok a közösségi médián. Nem szabadkozom, vállalom, ami történt, az is én vagyok. 

Az esküvő kicsit érdekesre sikeredett, mivel nem tagadom becsiccsentve sétáltam az oltárhoz.

 Nagyon ideges voltam, nagyon izgultam, emiatt is ittam, meg azért is ittam, mert az esküvőm volt. Kicsit lazítani akartam, ugyanis egy három hónapos diéta után voltam, jól akartam magam érezni. Egy kicsit túllőttem a célon, túl sok voltam, de ez is én vagyok" - mesélte a videóban. 

A műsor összes adását itt visszanézheti.