Kiderült Zalatnay Sarolta megdöbbentő, intim titka

Zalatnay Sarolta
Vágólapra másolva!
Zalatnay Sarolta már hosszú éve van a zenei pályán, ezért számos kalandban volt már része. Annak idején egy legendás zenésszel is igencsak intim kapcsolatba került, amiről most először mesélt.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő megosztotta, hogy kialakított a tárnoki házukban egy sarkot, ahol olyan híres zenészeknek állított emléket, akikkel még Angliában találkozott. Azonban elárulta, hogy Jimi Hendrixet még meztelenül is látta. 

"Berendeztem egy sarkot Niki szobájában, ahol sokat üldögéltem olyan előadok képei és plakátjai alatt, akikkel még Angliában ismerkedtem és barátkoztam össze. Volt ott kép Janis Joplinról, Elton Johnról, a Queenről és persze ott van mögöttem Jimi Hendrix egy plakáton. Nos, vele rengetegszer találkoztam, hiszen Londonban egy művészlakásban éltem, ahol egy svéd modell volt a lakótársam. Jimmi vele járt, vagy legalábbis vele is. Gyakran járt fel hozzánk és ha megérkezett, ledobta a ruháit. Igen, az összeset. Meg sem tudom számolni, hányszor értem úgy haza, hogy ő a kanapén ült, anyaszült meztelenül. Ezerszer kértem, hogy legalább egy gatyát húzzon, de sosem tette meg” - nyilatkozta a Borsnak