Ismét kibékülhetett T. Danny és Kecskés Enikő

T. Danny
Vágólapra másolva!
T. Danny és Kecskés Enikő már többször szakítottak, azonban úgy tűnik, hogy az énekes és a modell ismét egymásra találtak.
Vágólapra másolva!

T. Danny pár nappal ezelőtt ismerte be a nyilvánosság előtt, hogy hivatalosan is véget ért Kecskés Enikővel való kapcsolata. Az énekest megviselte a szakítás, ugyanis a modell volt élete nagy szerelme, és nehezen tudja feldolgozni a történteket. 

"A szerelem megvan, a lány nincs. 

Harcolok én a magam módján. Sok mindent nem árulok el róla, de előbb magammal kell megvívnom néhány csatát... Hülye vagyok, hülye voltam. 

Az a baj, hogy amikor először szerelmes az ember, először van kapcsolatban, akkor először követ el minden hibát, először tapasztal meg minden rosszat.

 Először érzi magát így vagy úgy, először tapasztal meg negatív dolgokat a párjával kapcsolatban, mindent először kell átélnie, és mindent először kell megtanulnia... Ez egyfajta kísérleti időszak" - vallotta be Hajdú Péternek korábban. 

Azonban a Redditen néhány rajongó megosztotta, hogy a pár valószínűleg ismét kibékülhetett, amit egy szemtanú meg is erősített.

"Ma láttam őket együtt kocsikázgatni a Károly körúton, úgyhogy gyanús, hogy újra összejöttek" 

- idézte a hozzászólást a Bors

Azt azonban még egyik fél sem erősítette meg, hogy T. Danny erőfeszítései tényleg célba értek-e, és ismét egy párt alkotnak a szerelmesek, vagy csupán félreértésről van szó, és már mind a ketten új életet kezdtek.