Indul az Ázsia Expressz ötödik évada: kik lesznek a TV2 sikerműsorának szereplői?

Vágólapra másolva!
Ősztől immár ötödik alkalommal kerül képernyőre az Ázsia Expressz. A versenyre kelő sztárok kilétét még csak találgatni lehet, a TV2 egyelőre titkolja a széria szereplőit.
Vágólapra másolva!

Az interneten több fórumon is találgatják a kommentelők, hogy vajon az ősszel induló ötödik évadban kik szállnak majd versenybe, azaz kik indulnak el hamarosan Ázsiába a TV2 műsorával. A Bors azt írja, a kommentelők szerint az abszolút befutó a TV2 megkerülhetetlen arca, Stohl András. A színészt többnyire műsorvezetőként láthatták a nézők a csatorna számos műsorában, legutóbb a Mutasd a hangod!-ban a Párharcban, sokan örülnének, ha az Ázsia Expressz ötödik évadában bukkanna fel.

Kucsera Gábor után jöhet Tápai Szabina?

A tavalyi, negyedik, Amerikába kitelepült évad abszolút győztese Tóth Dávid és Kucsera Gábor kettőse lett. Nem kizárt, hogy Kucsera volt felesége, Tápai Szabina vérszemet kap. Ha így lenne, valószínű, hogy húgát, Andreát vinné magával, aki nemrég lett menyasszony, így lehet, hogy egy álomesküvő reményében küzdene a nyertesnek járó pénznyereményért.

Lékai-Kiss Ramóna betartja az ígéretét?

Bár az új évad indulói kilétét még homály fedi, az biztos: Ördög Nóra műsorvezetőként lesz jelen a műsorban. De mi a helyzet a TV2 másik női műsorvezetőjével? Lékai-Kiss Ramóna maga ismerte el nemrég: férjével, Lékai Mátéval simán igent mondana a kalandra. "Egyértelműen elindulnék, csak most attól félek, hogyha ezt kimondjuk, akkor jövőre mennünk kell…" – mondta még tavaly.

Jákob Zoli és Mónika párosa is nagy kedvenc

De a Redditen felmerült Jákob Zoli neve is. Tekintve, hogy mostanában – látszólag – indokolatlanul sokat szerepel együtt Mónikával, sokan gyanítják, hogy az ő párosuk is kiutazik a stábbal Amerikába.  "Erdélyi Mónika és Jákob Zoltán... kész, végem. Na, ezt a párost hogy tették össze?" - fakadt ki egy kommentelő.

Egyelőre titkolja a csatorna, hogy kik lesznek a széria versenyzői, de tény, hogy a TV2 sikerműsorának nézői már nagyon izgatottak az új évad miatt.