Hihetetlen dologra kérte Kárpáti Rebekát 17 évvel idősebb, milliárdos szerelme

Kárpáti Rebeka
Vágólapra másolva!
Kárpáti Rebeka tavaly árulta el, hogy ismét szerelmes, párja pedig nem más, mint Lénárd András erdélyi milliárdos, aki már el is jegyezte a modellt. A pár gyakran tartózkodik Erdélyben a férfi munkája miatt, melyről a fiatal lány is beszámolt, és elárulta hogyan érzi magát.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, tavaly nyáron árulta el Kárpáti Rebeka, hogy újra szerelmes, és választottja nem más, mint a tizenhét évvel idősebb sikeres erdélyi üzletember, Lénárd András, aki többek között a Csíki Sör tulajdonosa. Bár az egykori szépségkirálynő tanult az előző kapcsolataiból, ezért féltve őrzi magánéletét, annyit azért elárult, hogy a nagy korkülönbség ellenére tökéletes az összhang közöttük. Év elején az is kiderült, hogy a milliárdos üzletember eljegyezte fiatalabb szerelmét, egy hatalmas, gyémántköves gyűrűvel. 

Ennek kapcsán korábban a lány édesapja, R. Kárpáti Péter is megszólalt, aki kifejtette, hogy Lénárd András személyében tökéletes vőre talált.

"Mindig azt mondtam, hogy aki szereti a lányomat, és aki mellett Rebeka megtalálja azt a boldogságot, amire vágyik, azt az embert jómagam is szeretni fogom. 

Ha ez András oldalán valósul meg a lányom életében, annak nagyon fogok örülni. Bírom a leendő vőm humorát és karakánságát" - osztotta meg.

 A modell rengeteg időt tölt Erdélyben, mivel párját a munkája és kötelezettségei ott tartják, így a modellnek kell többet ingáznia, de ő ezt egyáltalán nem bánja. Legutóbb is innen jelentkezett be az Instagram-oldalán, ahol látható, hogy kiveszi a részét ő is a munkából, és segít a vőlegényének.

"Amikor a székely pasid megkér, hogy a beauty helyett inkább ilyen tartalmakat készíts az Instára" - írta a korlátozott ideig elérhető videóhoz, melyet itt tud megtekinteni. 

Kárpáti Rebeka olyan lelkes volt, hogy nem csak traktort vezetett, de tűzifának valót is vágott, fűrészelt, utána pedig meghúzta a feles poharat is. 

Kárpáti Rebeka
Fotó: Kárpáti Rebeka / Instagram