Hajas László szívszorító hírt jelentett be a TV2 munkatársának haláláról

Szabó Renáta, Hajas László
Vágólapra másolva!
Tegnap meghalt Szabó Renáta fodrász, a TV2 munkatársa. Halálhíre rengeteg sztárt megrendített, többek között Tóth Gabi és Tolvai Reni is megemlékeztek róla. Legutóbb Hajas László szólalt meg, aki szívszorító sorokkal búcsúzott a fiatal lánytól.
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, meghalt Szabó Renáta fodrász, akit a hazai sztárvilágon belül rengetegen ismertek és szerettek. Rengeteg hazai színész, énekes, műsorvezető búcsúzott tőle a közösségi oldalán. Olyan szuperprodukciókban dolgozott, mint a Sztárban Sztár, vagy a Dancing with the Stars, kedd reggel is a Next Top Model Hungary sajtóeseményén készítette volna a bejutott lányok frizuráját, de már hiába várták.  

Kiss Márk, a TV2 stylistja később elárulta, hogy öngyilkos lett a fiatal lány.

Szabó Renáta Hajas László szalonjában is dolgozott, akit nagyon megrendített a tragédia. 

"Reni korábban Szombathelyen dolgozott, majd kiutazott Hollandiába. 

Miután visszajött Magyarországra, felkeresett engem, hogy dolgozhatna-e nálam.

Így került hozzám három évvel ezelőtt körülbelül" - emlékezett vissza.

"Elég sok televíziós produkciót csinálok és sok helyre elhívtam magammal, mert egy nagyon ügyes és tehetséges lány volt.

Láttam rajta, hogy nagyon szereti ezeket a külsős munkákat. Csináltuk a Virtuózokat, A Dal-t, a Sztárban Sztárt, meg sok-sok más nagy produkciót is. Miután ezeken a helyeken is látták, hogy jó szakember és tele van élettel, így még több munkája lett. Sokan csak vele akartak dolgozni" - hangsúlyozta. 

Elárulta, hogy egy életvidám lánynak ismerte meg Renit, és nem érti mi vezetett el odáig, hogy eldobja magától az életét.

"Ha tudnék Reninek egy utolsó dolgot mondani, csak azt tudnám mondani, hogy butaság volt, amit csinált és megfosztotta magát a sok jótól, amire lehetősége volt. 

Nagyon sajnálom őszintén. Fel sem tudtam fogni ezt, amikor megtudtam. Abszolút egy életvidám lány volt, sőt akkor is élvezettel művelte szakmáját, amikor hajnalokig dolgoztunk forgatásokon. Soha nem mondott nemet, mert imádott a hajjal és a produkciókkal foglalkozni. A sok munka mellett szeretett eljárni bulizni, ugyan én sokszor nem mentem vele, de tudtam, hogy sokan szeretik és sok ismerőse volt. Sokan figyeltek rá" - mesélte a Borsnak

Hajas László egyébként a Facebook-oldalán szívszorító sorokkal is megemlékezett Szabó Reniről.