Felbukkant egy gyerek a múltból, a TNT-s Intit megfenyegették

Zuber Krisztián Inti
Inti Costa Ricában
Vágólapra másolva!
A család fenyegetőzött, a zenész elment, hogy megnézze, hasonlít-e rá a gyerek. Még a DNS-teszt is felmerült.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a TNT-s Inti, Zuber Krisztián (aki egy ideig a volt pornós Aleska Diamond barátja is volt) sokakat meglephetett egy friss interjúban: elárulta ugyanis, hogy félig Costa Rica-i, csak az édesapja magyar. "Anyu egy Costa Rica-i kis faluból származik, és 18 évesen megnyert egy ösztöndíjat, ami a Szovjetunióba szólt. Pár nappal azelőtt, hogy elindult volna, kapott egy táviratot, hogy betelt a létszám azon a főiskolán, úgyhogy átirányították Magyarországra. Úgy szállt fel a repülőre, hogy nem tudta, mi ez az ország" – mesélte Kembe Sorel podcastjében Inti.

Zuber Krisztián Inti
Inti Costa Ricában
Fotó: Instagram/Inti

A zenész most arról beszélt, hogy egy kisfiú nagymamája kereste fel azzal, hogy a lánya kisfiának ő az apja és felelősséget kellene vállalnia értük. Bár Intinek valóban volt egy futó kalandja a lánnyal ennek ellenére nem tartotta valószínűnek, hogy közös gyermekük lenne. A nő azzal kezdett fenyegette, hogy beszél az újságokkal és pénzt is követelt tőle, aminek hatására úgy döntött, meglátogatja a családot.

"Megérkeztem, bementem a lakásba, hát nyilván ilyen feszült hangulat volt. Leültem a fotelba és így konkrétan kezembe adták a gyereket, hogy na, akkor tessék. Igazából köpni-nyelni nem tudtam. És akkor mondtam nekik, hogy ez most valami vicc? Hát nem lehet nekem szőke, kék szemű gyerekem" -  mondta a félig Costa Rica-i zenész.

Mikor felmerült a DNS-teszt, már nem keresték többet Intit, aki szerint nem ő az apa, mert a lánya is sötét haját és barna szemét örökölte. Másrészt pedig a furcsa szerinte, hogy főképp a nagymama erősködött, „a lány az lapított” - írta a Bors.