Ez történhetett Krausz Gábor Tóth Gabit ábrázoló tetoválásával - kép

Krausz Gábor
Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Nemrég arról beszélt Krausz Gábor, hogy mi a terve volt feleségét, Tóth Gabit ábrázoló tetoválásával. A sztárséf úgy gondolta, hogy többé nem lenne helyes, ha magán hagyná ezt a képet, így elárulta, hogy valószínűleg elfedi azt egy másik ábrával. A dolog elég sietős lehetett, hiszen már Mikes Annával élnek együtt, ezért a táncosnőt is kellemetlenül érinthette a tetoválás. Krausz most sejtelmes felvételeket mutatott egy tetoválószalonból, lehetséges, hogy máris eltüntette Tóth Gabi arcát a testéről.
Vágólapra másolva!

Krausz Gábor szerelme jeléül magára tetováltatta volt felesége, Tóth Gabi arcképét még kapcsolatuk idején, mely egy igen feltűnő helyen, a sztárséf jobb felkarján díszeleg. Most, hogy mindketten új életet kezdtek új párjaik oldalán, így Krausznak egyre kellemetlenebb lehetett, hogy az énekesnő arcképét viseli magán. Korábban elárulta, mit tervez a tetoválással.

Mostantól átgondoltabban tetováltatok, mert van olyan személyes szöveg és nonfiguratív ábra a testemen, amit már nem érzek magaménak, ezeket majd átalakíttatom.

Tervbe van véve egy újabb tetkó, ami a Dancingre utalna" - árulta el nemrég Krausz Gábor, aki most több sejtelmes felvételt is mutatott a közösségi oldalán, de nem árulta egy egyértelműen, hogy a Tóth Gabi-fotót tüntették-e el a karjáról.

A képek alatt sokan találgatják, hogy melyik oldalát tetoválták, hiszen a képek alapján úgy tűnik, hogy egyelőre nem a jobb, hanem a bal karján dolgoztak, így valószínűleg Tóth Gabi képe egy ideig még ott lesz a felkarján. Krausz a végeredményről az Instagram-oldalán mutatott fotókat, a bonyolult ábrán konyhai eszközök, edények, egy séf és egy kés is látható, valószínűleg a munkáját szerette volna magán megörökíteni.

Első szakasz pipa

 - írta a fotókhoz, ami arról árulkodik, hogy újabb tetoválásokat is tervez a jövőben, valószínűleg hamarosan eltünteti volt felesége arcképét is magáról.

A képek között lapozhat: