Első gyerekét várja a korábban véresre vert magyar DJ - kép

TuriXénia, Turi Xénia
TuriXénia, Turi Xénia
Vágólapra másolva!
A botrányairól elhíresült egykori valóságshow-szereplő, Turi Xénia váratlanul bejelentette, hogy gyereket vár. A botrányhős DJ-ről a napokban azt pletykálták, hogy valamiért eltűnt a közösségi oldalakról, azóta kiderült, hogy csak korlátozta a hozzáférést az oldalához, de egyelőre nem tudni, hogy miért.
Vágólapra másolva!

Sokan azt találgatták, hogy vajon miért tűnt el az Instagramról Turi Xénia, legtöbben úgy gondolták, hogy megelégelte az őt ért kritikákat, melyeket legtöbbször a szétplasztikázott külseje miatt kapott. A DJ korábban arra hivatkozott, hogy szükséges volt plasztikáztatnia, ugyanis régebben kutyasétáltatás közben egy férfi úgy megverte, hogy az arca és a nyaka több helyen megzúzódott, a szája felszakadt, az orra pedig csúnyán feldagadt. 

Később azzal próbálta magára felhívni a figyelmet, hogy nyilvánosságra hozta, hogy ő volt az egyike azoknak a nőknek, akiknek Meggyes Dávid szexuális tartalmú üzeneteket küldött, miközben már Horváth Gréta férje volt. Azonban túl sokat nem lehetett tudni a botrányhős DJ magánéletéről, nemrég azt pletykálták, hogy kibékült a volt párjával.

Nem törölte magát, most is fent van. Valószínűleg téged törölhetett, azért nem látod.

Nem nagyon követem én sem az életét, de annyit tudok, hogy újra együtt van az ex-pasijával" - idézi a Bors egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagját, akit még nem tiltott le az egykori valóságshow-szereplő, így látja az összes bejegyzését, amit mások nem.

Egyelőre nem sokat tudni Turi Xénia terhességéről, de valószínűleg volt barátja a születendő gyerekének édesapja, viszont a közösségi oldalán csak pár régebbi fotó elérhető, és a legújabb, amin megmutatta terhes hasát.