Elképesztő változás: harminc kilót fogyott Nádas György - videó

NádasGyörgy, Nádas
NádasGyörgy, Nádas
Vágólapra másolva!
Két és fél évvel ezelőtt kezdett életmódváltásba Nádas György, akit már nagyon zavart a túlsúlya. Már az első évben is rengeteget változott, de ma már szinte rá sem lehet ismerni. Most a Mokka stúdiójában beszélt elképesztő fogyásáról.
Vágólapra másolva!

Hamarosan 62 éves lesz Nádas György, aki harminc évvel ezelőtti formáját nyerte vissza életmódváltásval. Az Erzsébet-díjas és Karinthy-gyűrűs magyar színész-humorista 2021 júliusban döntött úgy, hogy a hatvanadik születésnapjára újra formába hozza magát, ami sikerült is neki és azóta is tartja a formáját. Most a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy milyen módszerek segítettek neki a fogyásban.

Az alapja az volt, hogy elkezdtek fájni a térdeim, a vérnyomásom nagyon magas volt, asztmás voltam. 

Az a borzasztó, hogy én jól éreztem magam akkor is, csak elkezdtek jönni a tünetek. Ekkor elkezdtem keresgélni, hogy mit lehet ilyenkor tenni..." - kezdte Nádas György, aki arra esküszik, hogy kevesebbet eszik, de többször, és próbál nagyon sok zöldséget enni, kevésbé zsíros ételeket, valamint rengeteg vizet iszik, egy nap alatt akár 5 liter folyadékot is elfogyaszt.