Eljegyezték a világhírű szexfilmek sztárját

Dakota Johnson
Vágólapra másolva!
Hat év után került jegygyűrű a színésznő ujjára.
Vágólapra másolva!

A szürke ötven árnyalata trilógia szexi sztárja, Dakota Johson, és a Coldplay együttes énekese, Chris Martin hat év után eljegyezték egymást. A lánykérésre már egy ideje sor került, azonban a pár próbálta titokban tartani. A színésznőt először még tavaly októberben látták először egy smaragdzöld gyűrűvel az ujján Los Angelesben, amiről már a baráti körükben nyíltan beszélnek. 

Dakota Johnson ugyan ritkán nyilatkozik a magánéletéről, egy interjúban bevallotta, hogy nagyon szeretne már édesanya lenni. 

"Nyitott vagyok rá! Eljutottam arra a pontra, ahol tényleg mindent meg akarok tapasztalni, amit az élet kínál. És – főleg nőként – úgy érzem, ez egy varázslatos dolog. Az élet nagyon rövid, szóval ha most kell megtörténnie, akkor készen állok rá" - fogalmazott akkor.

Az eljegyzésnek az énekes volt felesége, Gwyneth Paltrow színésznő is örült, és két közös gyerekükkel együtt áldását adták a frigyre.

Chris Martin és Dakota Johnson még 2017-ben kezdtek el randizni – egy évvel azután, hogy az énekes elvált Gwyneth Paltrow-tól –, de hivatalosan hat éve alkotnak egy párt. A szerelmesek már a kezdetek óta odavannak egymásért, azonban az esküvőt nem akarják elsietni - írja a Mirror