Életveszélyben van Vajna Tímea

Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Vajna Tímea egyre tanácstalanabb.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Vajna Tímea házát sem kímélte az időjárás, sok helyen beázott, majd be is penészedett a luxusvilla, amit most csalódottan mutatott meg a közösségi oldalán.

"Valakinek van tapasztalata, hogy mit lehet tenni penész ellen? Hypo? Szárítás? Festés? UV-lámpa? Vagy teljes lebontás? Az egész szigetelési munka borzalom..." - írta korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben Andy Vajna özvegye. 

A 650 négyzetméteres, hat hálószobás, hét fürdőszobás, medencés ház Beverly Hillsen található, melyet két és fél évvel ezelőtt vásárolt, ám már most felújításra szorul.

Azonban azt tudni kell, hogy egy penészes lakásban nagyon veszélyes éni, ugyanis számos egészségkárosító hatása van. A penészgombák számos betegség okozói lehetnek, mint pl. az allergiás eredetű szénanátha és asztma, amivel több mint 80 penészgombafajt hoztak összefüggésbe. Klinikai tanulmányok kimutatták, hogy a lakáson belül található penészgombák allergiás tüneteket válthatnak ki, az asztmás tünetek pedig súlyosbodhatnak. Az allergiás megbetegedések mellett a penészgombák szervezetünkben fertőzést, irritációt, toxikus reakciót válthatnak ki - írja a Bors

Úgy látszik az özvegy kapott néhány tippet a követőitől, ugyanis legutóbbi posztja arról árulkodik, hogy még a macskája is segít neki rendbe hoznia a luxusvilláját.

Vajna Tímea
Fotó: Vajna Tímea / Instagram