Egy szál feszülős bodyban és harisnyában mutogatja hatalmas fogyását Paprika Dorina - kép

Paprika Dorina
Vágólapra másolva!
Paprika Dorina a Séfek séfe című műsorban lett ismert, tavaly pedig a TV2 Farm VIP című műsorában is feltűnt. Mostanában fogyásáról lehetett a legtöbbet hallani, hiszen már több mint 40 kilótól szabadult meg. Súlyvesztése mögött betegség áll, így kénytelen volt életmódváltással leadni a súlyfeleslegét, és gyógyszereket szednie azért, hogy jobban legyen. A fogyása óta egyre több szexi képet mutat magáról, a bejegyzéseiben pedig újra és újra beszámol az állapotáról.
Vágólapra másolva!

A TV2 sztárja egyre többet beszél a betegségéről azért, hogy a hozzá hasonló helyzetben lévő nőknek segítsen. A fiatal lánynak későn derült ki, hogy PCOS betegsége, azaz policisztás ovárium szindrómája és inzulinrezisztenciája van, így kénytelen volt azonnal életmódot váltani. Ám teljesen ez sem segített, ugyanis év elején elárulta, hogy komoly műtétje volt, mert olyan elviselhetetlen fájdalmai voltak, amin másképp nem tudtak segíteni az orvosok, mely szintén betegsével volt összefüggésben.

A drasztikus fogyása miatt testképzavara is lett, ezért sem elégedett az elért eredménnyel, családja pedig nagyon aggódik érte, hogy ne veszélyeztesse az egészségét. Nemrég barátjával is szakítottak, de Paprika Dorina tagadta, hogy harmadik fél, vagy a fogyása miatt döntöttek volna úgy, hogy külön utakon folytatják. A fiatal lány most hosszú posztban számolt be arról, hogyan indult a kálváriája, amihez egy igen merész fotót is mellékelt, melyen egy szál feszülős bodyban és harisnyában pózolt a kamerának.

Sokan vártátok már ezeket a posztokat, remélem, segít nektek is drága hölgyek, és erőt tudtok meríteni a történetemből. Először fogom teljes őszinteséggel elmesélni a történetemet, és itt hangsúlyoznám, hogy e sorokat nem a magamutogatás miatt írom le.


A kezdetleges problémám, a hirtelen felszedett 8,5 kg, illetve egy szimpla „egyszerű” felfázás után döntöttem úgy, hogy felkeresek egy nőgyógyászt. Egy szűrővizsgálaton estem át, és milyen jól is tettem… Kiderült, hogy cisztáim vannak a petefészkemben, ezt a betegséget policisztás petefészek szindrómának neveznek (PCOS). 

További vizsgálatok után újabb hideg zuhanyként ért, hogy inzulinrezisztenciám is van. Még csak 16 éves voltam, fel sem tudtam fogni, mi zajlik le a szervezetemben.

 Az akkori kezelőorvosom rengeteg jó tanáccsal, praktikával látott el, de bevallom, nem foglalkoztam vele, és nem is akartam tudomást venni a betegségemről. Nem szedtem a gyógyszereket, elhanyagoltam ez egészségemet. 2021 végén jártunk, és teltek a hónapok, közben betöltöttem a 17. életévemet is. Megjártam több nőgyógyászt, rengeteg pénzt költöttem a vizsgálatokra, remélve, hogy kiderül, mi a baj. Mondhatni csak találgattak, számos terápiát javasoltak, végül hormon készítményű gyógyszereket kellett szednem több hónapot át. A közérzetem mégis egyre rosszabb lett, folyamatosan éhes voltam tőle, pattanásos volt tőle az arcbőröm, és a legrosszabb, hogy a kilók folyamatosan rakódtak rám. Még egy pohár víztől is puffadtam. Újabb fél év telt el, amikor 2022 júniusában beszúrt alul a hasam, elviselhetetlen fájdalmaim voltak, aludni sem bírtam, ezért döntöttem úgy, másnap reggel egy UH vizsgálatra mentem…" - mesélte bejegyzésében Paprika Dorina, aki egyelőre ennyit árult el, de megígérte követőinek, hogy további bejegyzésekben megosztja a teljes történetét.