Ebben reménykedik leginkább Szabó Zsófi a Mokka műsorvezetőjeként

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, februárban jelentették be, hogy hosszú évek után tér vissza a TV2 képernyőjére Szabó Zsófi, akit a Jóban Rosszban című sorozatban ismerhettek meg a nézők. A színésznő és műsorvezető a Mokka műsorvezetőjeként tért vissza, most elárulta, hogyan érzi magát az első héten és milyen reményekkel állt új kihívások elé.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi 19 évesen kezdte karrierjét a csatorna Jóban Rosszban című napi sorozatában, most hosszú évek után tér vissza a TV2-re, ráadásul a március 8-án induló TV2 Klub nagykövete is ő lesz. Több műsorban is feltűnik majd, és nagyon sok terve van a jövőre nézve.

Elsősorban főállású anyukának tartom magam, ez tölti ki a mindennapjaimat, de rengeteg tervem van az idei évre, sokat fognak még látni a nézők.

Most tényleg úgy érzem, mintha hazatértem volna egy hosszú útról, hiszen a TV2-n ismert meg engem az ország. Az újévi fogadalmakban nem hiszek, sokkal inkább abban, hogy magabiztosnak és tudatosnak kell lenni. Tele vagyok tervekkel" - mondta korábban visszatéréséről Szabó Zsófi, akivel kollégái készítettek egy rövid interjút a Mokkában töltött első napja után. A műsorvezető elmondta, hogyan érezte magát valójában, és milyen reményekkel ült be a műsorvezetői székbe.

Még mindig izgulok! Hiszen minden élethelyzet más. Hiába kell ugyanazt csinálnom, amit már megszoktam, új emberek, új társaság, új kollégák, új díszlet vesz körül, új ritmust kell megszokni. 

De összességében nagyon jól éreztem magam. Remélem, hogy egy életvidám, és energikus embert látnak bennem a nézők. Már most, az első napomon voltak olyan riportalanyok, akik nagyon izgultak, őket azzal nyugtattam, hogy ne izgulj, én jobban izgulok nálad! Peti egy biztos háttér, a vérprofi támasz, akire csak elég volt rápillantanom, tudtam, hogy ha véletlenül megakadnék, ő ott van mellettem. Nagyon jó vele dolgozni! Most, hogy már itt vagyok a Mokkában, légyszi nézzetek!" - zárta gondolatait Szabó Zsófi a TV2 riporterének.