Durva dologgal vádolják Valkusz Milánt

Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Valkusz Milán jelenleg Marics Petivel nyaral Balin, de ott sem lehet teljesen nyugodt, hiszen mindeközben durva vádakkal kell szembenéznie a közösségi oldalakon.
Vágólapra másolva!

Nem akárki, hanem saját követői vádolják Valkusz Milánt, méghozzá azzal, hogy folyamatosan megcsalja barátnőjét. A dolog odáig fajult, hogy egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban beszélgetnek Valkusz hűtlenségéről, és többen azt gondolják, hogy álprofilról próbálja mentegetni magát a fiatal zenész.

Állítólag akkor kezdődtek a problémáik, amikor Marics Peti visszaköltözött a közös albérletükbe, ahol akkorra már Valkusz és Petra nevű barátnője már együtt éltek. Akkor már sokan találgatták, hogy a nő elköltözött-e végül a párjától, de most újabb jelei vannak arra, hogy kapcsolat válságban van.

Nem sokat lehet tudni a kapcsolatukról, mivel óvják magánéletüket, de a rajongók többször is látták őket együtt az elmúlt időszakban. Bár a kapcsolatuk külső szemmel tökéletesnek tűnik, de többek szerint sok jel arra utal, hogy Valkusz nem hűséges a barátnőjéhez.

Nagy lehet a szerelem, ha a Milo rendszeresen írogat lányoknak, hogy értük megy és hazaviszi őket

 - fogalmazta meg a durva vádakat egy kommentelő, aki ezzel hatalmas vitát indított el.

Ezek után még gyanúsabb dolog történt, ugyanis egy nemrég létrehozott álprofil jelent meg, aki feszegetni kezdte a témát, azt állította, hogy közeli ismerőse az énekesnek és barátnőjének, és próbálta védeni Valkusz Milánt, de a csoport tagjai nem dőltek be neki.

Miért kell ilyen átlátszóan? 

- szúrta ki a Bors egy kommentelő reakcióját, aki ezzel arra utalt, hogy valószínűleg vagy maga Valkusz Milán, vagy barátnője, Petra állnak az álprofil mögött. Majd ezután érkezett egy igazán megdöbbentő válasz.

Soha nem csaltam meg

- írta a magát ismerősnek kiadó felhasználó, akiről sokan úgy gondolják, maga Valkusz Milán lehet, és saját magát leplezte le ezzel a kommenttel.