Döntött a bíróság Fekete Dávidról

Fekete Dávid
Fotó: Instagram/Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Fekete Dávid számára véget ért a házi őrizet, már nemcsak Győrben és Dunaújvárosban, de az egész országban szabadon mozoghat.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávid az Instagramon tett közzé egy meglepő fotót, amelyen a barátnőjével a budapesti Heim Pál Gyermekkórház előtt láthatók – holott az énekes eddig házi őrizetben volt, csak a lakó-, illetve munkahelyén, vagyis Győrben és Dunaújvárosban mozoghatott.

"Mától szabadon. Köszönöm. Leírhatatlan érzés, amit most érzek. Örömömben odafutottam a kedvesemhez, hogy elmondjam az örömhírt, és már el is kezdtünk pakolni, no de nem elsősorban kikapcsolódás céljából, hanem magamnak és istennek tett ígéretemből kifolyólag. Elsőként a fővárosba utaztunk, és azon belül a Heim Pál kórház gyermekosztályára, ahol szeretnénk kedveskedni rászoruló gyermekeknek játékokkal, kisruhákkal, amelyeket otthonról összegyűjtöttünk" – írta a kép mellé az énekes.

A bíróság jóváhagyta tehát Fekete Dávid arra vonatkozó kérelmét, hogy bővíthesse a mozgásterét: a csalási ügyét még nem zárták le, de mostantól szabadlábon védekezhet az ország területén.