A TV2 sztárja szórja a pénzt: 30 milliós luxusautót vett

Herceg Csabi
Vágólapra másolva!
A Kőgazdag fiatalok sztárja, Herceg Csabi ismét milliókat költött. Ezúttal egy luxusautót vásárolt, amire egyáltalán nem sajnálta a pénzt.
Vágólapra másolva!

Herceg Csabit a Kőgazdag fiatalok műsorban ismerhették meg a nézők, és már akkor sem titkolta, hogy imádja a pénzt és a luxust. Nemrég a reality másik szereplőjével, Bárány Auréllal veszett össze, akivel egymás kocsiját szidják – utóbbi ugyanis nem tudja feldolgozni, hogy Herceg Csabi egy tízéves Ferrarival jár.

Csabi azonban nemrég vett egy új autót, azonban nem magát, hanem 18 éves öccsét lepte meg a luxusnégykerekűvel.

Egy vadonatúj amerikai izomautót vettem az öcsémnek, egy Chevrolet Camaro-t, ami ZL1 tuningos.

Magyarországon eléggé ritka, elég keveset látni belőle, ha éppen egyáltalán van belőle, de hát a Herceg Csabi öccse ezt érdemli. Amúgy az öcsém még tanul és tényleg nagyon megérdemel bármit, ami drága is különleges. Nem volt olcsó a járgány, a vége harminc misi körül állt meg" - hangsúlyozta.

Hozzátette egy öccse és egy nővére van, és szerencsésnek érzi magát, amiért mind a kettőjükkel jó a kapcsolata. Öccse szülinapját családi körben töltötték, aki alig hitte el, hogy övé a milliós álomautó. 

Aki ismer, és már pedig mindenki ismer, aki nem egy barlangban nőtt fel 2024-ben az tudhatja, hogy a bulizás tőlem nagyon távol áll. Nem csaptunk nagy bulit, mi a vacsorázós, kajálós ünneplésnek vagyunk a hívei. 

Sikerült jól megünnepelni öcskös szülinapját, sőt még azóta sem hiszi el, hogy nemcsak vezetheti, de magáénak tudhatja az álom autóját

 - mesélte a Ripostnak