A TV2 sztárja durván kiosztotta a modelleket: Vágyom már rá, hogy kiszakadjak ebből a kétszínű társaságból - videó

Papp Gabi, Next Top Model Hungary
Vágólapra másolva!
A Next Top Model Hungary versenyzője, Papp Gabi úgy érzi, hogy elege van a többi modellből, ezért durván kiosztotta őket.
Vágólapra másolva!

A Next Top Model Hungary versenyzői között egyre nagyobb a feszültség. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.

Múlthéten mindenkit sokkolt, hogy két lánynak - Keveházi Lilinek és Polgári Lédának is - távoznia kellett, ráadásul többen drasztikus változáson is keresztülmentek, ugyanis a modellek új frizurát kaptak, de voltak, akik nem voltak elégedettek a stylist döntésével.

Papp Gabi 2011-ben kezdett el modellkedni, egy modellbarátnője biztatására. A ma már 34 éves lány úgy érzi, hogy határozott céllal jelentkezett a műsorba: meg akarja győzni a zsűrit, hogy esélyes a fődíjra, és nem barátokat akar találni.

"Én úgy gondolom, hogy ez egy egyéni verseny, tehát én nem barátkozni jöttem ide. Ha a lányok úgy érzik, hogy sok vagyok, nem kell velem barátkozni. 

Én elbírom viselni az egyedüllétet, sőt, igazából vágyom is már rá, hogy kiszakadjak ebből a kétszínű társaságból

 - hangsúlyozta a TV2 műsorában, ugyanis elege van az állandó vitákból.

A modell korábban bevallotta, hogy 18 éves volt, amikor kutyatámadás érte. Számos más sérülés mellett elveszítette a jobb fülét, amit akkoriban próbálták műtéttel korrigálni. A támadás után sokáig rettegett kutyák közelében lenni, terápiára is járt. Mára a kisebb testű kutyákkal megbarátkozott, most lesz egy éve, hogy egy törpetacskó gazdája.