A gyógyíthatatlan beteg Bruce Willis felesége szívszorító fotót mutatott

Bruce Willis, Emma Heming Willis
Vágólapra másolva!
Két évvel ezelőtt jelentette be Bruce Willis, hogy visszavonul a színészettől, ugyanis gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak nála. Az egész családot megviselik a történtek, felesége, Emma Heming Willis könyvet is ír férje súlyos állapotáról. Most azonban ismét szívszorító üzenetet osztott meg a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a színésznél még 2022-ben diagnosztizáltak afáziát, ezért bejelentette, hogy visszavonul a színészettől. Ez a betegség ugyanis gyógyíthatatlan, az érintettek beszédközpontja pedig sérül. 2023 februárjában frontotemporális demenciát állapítottak meg nála, ami tovább súlyosbította az állapotát.

Bruce Willis családja támogatja a sztárt, felesége pedig annyira elszánt, hogy még könyvet is ír férje betegségéről. A várhatóan 2025-ben megjelenő, egyelőre cím nélküli könyvben Emma elmeséli, hogyan élte meg férje betegségét, ezzel pedig reméli, hogy tud segíteni azoknak, akik hasonló problémával küzdenek. 

A pár nemrég ünnepelte a 15. házassági évfordulóját, melynek alkalmából Emma egy szívszorító üzenetet osztott meg az Instagram-oldalán.

Ma van a 15. házassági évfordulónk!

 És ma választhatok. Fetrenghetek a bánatban, vagy ünnepelhetek. Amit tudok, hogy ünnepelnem kell. A kapcsolatunk valószínűleg erősebb, mint valaha. Van két okos, vidám és egészséges lányunk. Van egy családi egységünk, amely kölcsönös tiszteletre és csodálatra épül. 

Egyszerűen szeretem és imádom azt a férfit, akihez hozzámentem. 

Annyira büszke vagyok arra, amink van és folytatjuk tovább az alkotást. Szóval boldog évfordulót nekünk! - olvasható a bejegyzésben. 

Emma Heming Willis és Bruce Willis 2009-ben házasodtak össze, és két lányuk, született. A színésznek volt feleségétől, Demi Moore-tól is született három lánya.