Újra luxusutazásával dicsekszik Berki Mazsi - kép

Berki Mazsi
Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben egyre többször mutatja meg Berki Krisztiánnal közös kislányát Berki Mazsi, aki egy félreérthető fotót tett közzé az Instagram-oldalán. Úgy tűnik, ismét elutazhattak gazdag barátjával, ami valószínűleg egy újabb luxusutazáson készülhetett róluk. A fotón Berki Mazsi megmutatta kislányát is, ami jobban meglepte követőit, mint maga a helyszín, ugyanis rengeteget változott az elmúlt időszakban.
Vágólapra másolva!

Már kétéves múlt Berki Krisztián és özvegye, Berki Mazsi kislánya, aki napról napra egyre többet változik. Édesanyja egy ideig nem mutogatta a közösségi oldalán, de az utóbbi időben egyre többször tesz kivételt. Legújabb bejegyzésében is egy kettejükről készült felvéltellel jelentkezett, ami Disney Worldben készült róluk.

Berki Mazsi egyelőre nem árulta el, hogy újabb luxusutazásra mehettek-e, vagy még az ünnepek alatti utazás során készült a közös anya-lánya fotó, hiszen a kalandpark Floridában található. A luxusözvegy követői inkább a kis Emmával foglalkoztak, hogy mennyit változott, teljesen kiszőkült a haja, legtöbbjük szerint nagyon hasonlít Berki Mazsira.

Mazsi, téged sikerült picire klónozni. Gyönyörű ez a kislány

 - írta egyik követője a kép alá.

A kislányod totál Te vagy!

 - írta egy másik kommentelő, és ebben a témában sokan egyetértettek.