Új barátnője van a Nagy Őnek

Tóth Dávid a rózsaceremónián
Vágólapra másolva!
Tóth Dávid a 2021-es Nagy Őben nem találta meg a szerelmet. Azóta sem adta fel az ismerkedést, most pedig elárulta, hogy van egy komoly kapcsolata.
Vágólapra másolva!

"Nem titok, hogy több mint három éve vagyok szingli, és valahogy úgy hozta az élet, hogy bár folyamatosan kerestem, de nem találtam meg azt a hölgyet, akit társként el tudnék képzelni magam mellett, miközben azt gondolom, erre már megértem, és vágyom is rá. A Nagy Ő számomra azért fontos, mert adok egy esélyt annak, hogy talán a műsor segítségével találom meg az igazit, és remélem, meg tudom azt is mutatni, hogy 2021-ben férfiként az értékrendem szerint mitől lehetünk egymás számára értékesek és a valódi "nagy ők" - nyilatkozta 2021 tavaszán, a Nagy Ő indulása előtt.

Forrás: TV2

A világbajnok és olimpiai ezüstérmes kajakozó a TV2 műsorában nem talált szerelmet, de azóta összejött egy lánnyal, akivel egyre komolyabb a kapcsolata, már a szüleinek is bemutatta. A Kiskegyednek annyit mondott a párjáról, hogy civil, és még óvja a nagy nyilvánosságtól. "Nem akarok semmit elkiabálni, még nagyon az elején vagyunk. Bizakodó vagyok, az biztos! Egyedül élek a lakásomban, de nagyon keveset vagyok most már egyedül" - mondta szűkszavúan.