Új barátja van Gáspár Evelinnek - kép

Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
Egy ideje keveset beszél magánéletéről Gáspár Evelin, akit nagyon megviselt, amikor előző kapcsolata véget ért Varga Attilával. Azóta semmi jelét nem mutatta nyilvánosan, hogy új párja lenne ezidáig.
Vágólapra másolva!

Tavaly nyáron ismerte el Gáspár Evelin, hogy véget ért komoly kapcsolata Varga Attilával, akivel még a TV2 Párharc című műsorában is együtt szerepeltek korábban. A lány szülei, Gáspár Győző és Bea is nagyon kedvelték a fiút, ezért viselt meg mindenkit, amikor szakítottak. 

Ez a szakítás lehet, jót tett nekem... Erről nem igazán beszélek, de majdnem két év után lezártam a párkapcsolatot.

Ez lehet, hogy felszabadított. Nagyon fájt, nagyon rossz volt, de hát megy az élet tovább. Előre megyünk, nem hátra" - mondta akkor Gáspár Evelin, aki azóta sem beszélt a szerelmi életéről és a szakításának körülményeiről sem többet.

Most mégis úgy döntött, beavatja követőit a magánéletébe, és egy képpel elárulta, hogy nem egyedül töltötte a Valentin-napot. Gáspár Evelin a legújabb bejegyzésében látható fotón egy hatalmas csokor vörösrózsával a kezében pózolt a kamerának.  Gáspár Evelin a terítékről is mutatott egy fotót, ami alapján egyértelmű, hogy kettesben vacsorázott a férfival, akiről egyelőre nem árult el többet.