Szívszorító fotót mutatott a gyógyíthatatlan Bruce Willis felesége - fotó

Bruce Willis
Vágólapra másolva!
A gyógyíthatatlan Bruce Willis állapota egyre jobban romlik, emiatt visszavonultan él családjával. Felesége, Emma Heming Willis ápolja őt, Valentin-nap alkalmából pedig egy szívszorító fotót mutatott.
Vágólapra másolva!

Bruce Willis felesége egy romantikus fotót osztott meg a közösségi oldalán, melyen férjével Bruce Willis-szel látható. A felvétel még akkor készült, mikor a férfi egészséges volt, és boldogan csókolják egymást. "A szerelem egy gyönyörű dolog. Boldog Valentin-napot kívánok nektek" - írta az Instagram-oldalán Emma Heming Willis.

A színésznél még 2022-ben diagnosztizáltak afáziát, ezért bejelentette, hogy visszavonul a színészettől. Ez a betegség ugyanis gyógyíthatatlan, az érintettek beszédközpontja pedig sérül. 2023 februárjában frontotemporális demenciát állapítottak meg nála, ami tovább súlyosbította az állapotát.

Bruce Willis családja támogatja a sztárt, felesége pedig annyira elszánt, hogy még könyvet is ír férje betegségéről. A várhatóan 2025-ben megjelenő, egyelőre cím nélküli könyvben Emma elmeséli, hogyan élte meg férje betegségét, ezzel pedig reméli, hogy tud segíteni azoknak, akik hasonló problémával küzdenek. 

Emma Heming Willis és Bruce Willis 2009-ben házasodtak össze, és két lányuk, született. A színésznek volt feleségétől, Demi Moore-tól is született három lánya.