Elárulta milyen férfira vágyik a volt pornós Aleska Diamond

Vágólapra másolva!
A volt pornós Aleska Diamond, vagyis Sáfrány Emese egyedülálló anyaként is megtalálta az egyensúlyt a munka és a magánélet között. A legfontosabb számára, hogy édesanyaként megállja a helyét. Jelenleg szingli, arról viszont határozott elképzelése van, milyen kapcsolatra és férfire vágyik.
Vágólapra másolva!

Amilyen szépen záródott a 2023-as éve, olyan jól indult a 2024 Sáfrány Emese számára. Az év végén ő is kicsit megpihent. A januárt frissen, kipihenten kezdte meg, és reményei szerint izgalmas időszak vár rá.

"A mostani időszak inkább a háttérmunkáról szól, de nem unatkozom, rengeteg a teendőm. Mozgalmas időszak elé nézek, izgalmas felkérések vannak kilátásban, még zajlanak az egyeztetések, így egyelőre többet nem árulhatok el" – mondta sejtelmesen a légtornász a Borsnak.

Sáfrány Emese egyedülálló anyaként is megállja a helyét

Emese kisfia már két és fél éves, és bizony nem kevés feladatot „ad" anyukája számára.

"Nolen nagyon cuki, egyre jobban és többet beszél, kialakult a kis nyelvezete, és a szeretetét is jól ki tudja fejezni. Magától mondja, hogy „anya, szeretlek", ölelget, simogat, igazi szerelem van közöttünk."

Egy mókuskerék be tudja szippantani az embert, a munka-gyerek kombináció igen fárasztó és veszélyes tud lenni. Figyelek arra, hogy legyen szabadidőm, hogy ki tudjak kapcsolódni a barátnőkkel úgy, hogy ez semmiképpen se menjen a kisfiam kárára. Igyekszem az idővel úgy logisztikázni, hogy azokon a napokon megyek programozni, amikor Nolen az apukájával van. Természetesen a nagyszülők is sokat segítenek, mindig számíthatok rájuk – osztotta meg lapunkkal Emese.

Jelenleg is szabad a szíve

Nem titok, hogy Emesének jelenleg szabad a szíve. De hogy mi a helyzet most pasi fronton, azt is megkérdeztük.

– Nyitott vagyok, de nem szoktam az egyik kapcsolatból a másikba ugrani. Anyukám szokta mondani, hogy szerinte nagyok az elvárásaim, hangsúlyozom, nem így van. Inkább úgy hiszem, eddig volt alacsony.

Az eddigi kapcsolataimban részben voltak csak meg ezek a tulajdonságok, viszont már olyan férfit keresek, akiben egyben találom meg azokat a dolgokat, amire én vágyom – árulta el.