Részlegesen megsüketült a platinalemezes magyar zenész

Pap Rita, Bodnár Attila
Vágólapra másolva!
Másfél hónapja részben elvesztette a hallását Bodnár Attila. A többszörös arany- és platinalemezes énekes, a Modern Hungária alapítója karácsony óta szenved és harcol a Covid-fertőzés szövődményeivel, amire egyelőre nincs megoldás. Retteg attól, hogy emiatt fel kell adnia a zenélést.
Vágólapra másolva!

Az ünnepekkor a fiunk, Krisztián hazahozta a Covid legújabb mutánsát, amelyet Rita és én is elkaptunk, minden elővigyázatosság ellenére. Krisztián pár nap alatt kiheverte, hiszen egy harmincéves sportember, versenykerékpáros. A feleségem is alig három hét alatt kijött a betegségből. Nálam azonban bonyolódott a helyzet. Ugyan maga a Covid egy hónap után elhagyta a szervezetem,

súlyos szövődmények miatt szenvedek,

részben elvesztettem a hallásom – mondta Bodnár Attila, aki énekesként a lehető legszörnyűbb helyzetbe került a betegség miatt.

Pap Rita és Bodnár Attila Forrás: TV2

– A Covid idegi hallásvesztést eredményezett nálam, miközben nem hallom jól a kívülről érkező hangokat, belül folyamatosan szól a fejemben meg a fülemben egy sípoló, sziszegő hang – magyarázta a Blikknek az énekes.