Rengeteg pénzhez juthat Zámbó Jimmy családja

Zámbó Jimmy a fiaival
Zámbó Jimmy a fiaival
Fotó: Story.hu
Vágólapra másolva!
Akár 180 millió forint is érkezhet a számlájukra két ingatlan után.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról már az Origo is beszámolt, Zámbó Jimmy csepeli villáját közel 130 millió forintért árulja a család. Az ingatlan falai sok mindennek tanúi voltak, például annak is, amikor az énekes meghúzta a ravaszt, amikor eldörrent a végzetes lövés. Azóta már lassan 23 év telt el, és bár felesége, Edit és legkisebb fia, Adrián eddig a zarándokhellyé vált házban élt, most már túl nagynak érzik otthonukat, ezért szeretnének túladni rajta.

Zámbó Jimmy a fiaival
Zámbó Jimmy a fiaival
Fotó: Story.hu / Story.hu

A 4 szobás, 200 négyzetméteres ház a XXI. kerületben található, mindenhol Zmábó Jimmy emlékét őrzi. A falakon például még mindig az aranylemezei díszelegnek, ahogy a fekete zongoráját sem mozdította el senki a helyéről. Többek között ezt is láthatjuk abban a videóban, ami a Zámbó család otthonáról került fel a TikTokra. Zámbó Jimmy szobája mellett Edit asszony hálóját is láthatjuk, illetve azt a szobát is, ahol a haláleset történhetett. Zámbóék otthonában megállt az idő, és szinte mindent úgy hagytak, ahogy annak idején, Jimmy halála előtt volt.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a családnak kiemelt szempont lett az értékesítésnél, hogy a házból semmiképp se legyen múzeum, és Jimmy relikviáit sem tennék semmilyen tárlat részévé. Arról is írtunk, hogy a Zámbó-nyaraló is eladó, amely a Soroksári-Duna-ág legnagyobb szigetén található, és a család 50 millió forintot kér érte.

Most úgy néz ki, hogy komoly vevő jelentkezett a 130 miliós csepeli ingatlanért. "Úgy tudom, a család nem siet túlzottan az eladással, várnak egy jó ajánlatra, majd tárgyalóasztalhoz ülnek. Nem kapkodnak, de szeretnének megválni tőle. A tényleges vételár is megegyezés kérdése számukra. Egyébként úgy tudom, felbukkant valaki, aki komolyan érdeklődik a ház iránt. Egyszer már látta, akkor nagyon tetszett neki, jelenleg a második körös megtekintés fázisában járnak. Az illetőt egyébként az egyáltalán nem foglalkoztatja, hogy az Jimmyé volt az ingatlan, így a családnak sem kell attól tartania, hogy múzeummá alakítják majd át” – árulta el a Ripostnak egy informátor.