Pásztor Anna: Az agyam nem kap oxigénnel dús vért - videó

Vágólapra másolva!
Pásztor Annát annyira megviselte az építkezés, hogy ráment az egészsége.
Vágólapra másolva!

Pásztor Anna valószínűleg élete nagy feladatába vágta a fejszéjét, ugyanis házépítésbe kezdett. Tudta, hogy nehéz lesz a munkafolyamat, azonban azt ő sem gondolta, hogy ennyi mélyponton kell majd keresztülmennie. Eddig 25 albérlete volt, amit megelégelt, ezért úgy döntött, felépíti a saját álomházát, ám nem várt tünetek jelentkeztek nála. 

"Nagyon szívesen elmondom, hogy nálam milyen idegi tünetek vannak: kimerültség, fáradtság, elkezdett beállni a csuklyás izmom olyan szinten, hogy az agyam nem kap oxigénnel dús vért. Ez olyan helyzet, ahol folyamatosan újabb és újabb problémákat dob fel a gép, és egyszer csak azt veszed észre, hogy egy házat viszel a hátadon, és ennek testi tünetei lesznek. Vannak, akik ebbe beleőrülnek, vagy öngyilkosok lesznek, tönkremegy a kapcsolatuk vagy a családjuk vagy az idegrendszerük. Erre fel kell készülni!" - osztotta meg az Építkezés Pásztor Annával vlogsorozatban.

Az Anna and the Barbies énekesnője belátta, hogy az építkezés során az emberek testi épsége is veszélybe kerülhet, ezért hasznos tanácsokkal látta el a nézőket. 

"Tekintsd az egészet egy hihetetlen játéknak, ne tűzz ki elérhetetlen célokat, engedd el az időt, már benne vagy, és lesz házad. Hogy egy év múlva, két év múlva? Mindegy. De lesz!” - zárta gondolatait.