Palvin Barbara férje soha nem hallott titkot árult el a házasságáról

Palvin Barbara
Vágólapra másolva!
Palvin Barbara tavaly júliusban házasodott össze Dylan Sprouse amerikai színésszel. Házasságukról ritkán beszélnek, azonban most kivételt tettek.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbara nyáron mondta ki a boldogító igent. A szertartásra Albertirsán került sor, a lagzit pedig a Palvin család ceglédberceli birtokán rendezték meg. Ugyan egy kisebb fős mennyegzőt terveztek, végül 115 vendég vett részt a ceremónián. Dylan Sprouse nemrég elárulta, hogy a magyar esküvői hagyományok sokkal szórakoztatóbbak, mint az amerikaiak. Neki például egy széken ülve a férfi barátai táncmozdulataiból kellett kitalálnia, hogy melyikük utánozza a modell mozdulatait. Most azt is megosztotta, hogy milyen a házasélet Palvin Barbarával.

"Nagyszerűek a reggelek, nyugodt érzés a feleségem mellett ébredni. Egyébként klassz kimondani, hogy a feleségem, ráadásul Borat hangján szoktam mondani. Ez is mókás. Amikor felébredek, és látom, ahogy a gyönyörű feleségem alszik, aztán ránézek a házunkban a kutyámra meg azokra a dolgokra, amiket szeretek, megnyugtató számomra. Arra késztet, hogy még keményebben dolgozzak" - mesélte.

A pár még 2019-ben költözött össze, ami a kezdetekben nem volt egyszerű.

"Képessé váltam arra, hogy egy olyan emberrel éljek együtt, aki nem a nővérem vagy valamelyik családtagom. Kemény együtt élni Barbival, de összességében megéri. Őszintén mondom!" - vallotta be a színész.

Kiderült, hogy megismerkedésük előtt Palvin Barbara 6 évig volt szingli. Annak idején nem volt normális, hogy van barátja, de megérte várni az igazira, hiszen számára a férje a tökéletes férfi, akivel szeretné leélni az egész életét - olvasható a hot! magazinban