Összeverekedett az utcán két magyar rapper - videó

kolg8eight
kolg8eight
Vágólapra másolva!
Csákó Norbert vagyis Kolg8eight egy megdöbbentő videóval jelentkezett, amiből kiderül, a rapper összetűzésbe keveredett egy másik zenésszel. Kolg8eight elmondása szerint nem fél, legutóbbi fellépésén azonban nem jelent meg.
Vágólapra másolva!

Két magyar rapper, Kolg8eight és Inco a nyílt utcán estek egymásnak nemrég.

- mondta Csákó Norbert a nemrég Youtubera feltöltött videójában. "Gengszterek vagytok öcsém mi? 6v2-be ti büdös kutyák. Gyertek vissza, ahányan vagytok" - szólt közbe társa, Csoky. "Inco bátyám kettőt belé üt a gyerekbe, aztán elfut? Hát, hogy működik ez? Hallod, nézd már meg a szememet és én még fel is vállalom" - magyarázta Kolg8eight, aki nem jelent meg legutóbbi fellépésén. Csoky elárulta a rajongóknak, hogy zenésztársát elvitték a rendőrök, azt azonban nem tudni, miért pontosan.

Szoktam mondani, hogy ne foglalkozzatok a múlttal, de valahol mindenkit a múltja épít fel! Egy a lényeg, a bátyja most nincs itt, de hamarosan visszatér és erősebben, mint valaha" - mondta Csoky utalva a régi balhékra. Kolg8eight egy ideig maszkban rappelt, saját bevallása szerint több illegális tevékenységet is folytatott. Nemrég azonban felfedte kilétét, amiből lehet problémája még - számolt be róla a Ripost.