Őrületes összeget kapnak a mai napig a Jóbarátok sztárjai egykori munkájukért

teszt, jóbarátok
Vágólapra másolva!
Az ismétlések, a streaming is nagyon sokat hoznak, soha többet nem kellene dolgozniuk.
Vágólapra másolva!

Évente és fejenként 20 millió dollárt kap a Jóbarátok összes főszereplője, ami mai középárfolyamon 7 milliárd 71 millió forint. Ezt az összeget a kultikus szituációs komédia ismétléseiért, streaming-jogai után kapják, nincs is már semmiféle promóciós kötelezettségük. Mint ismert, a sorozat vége felé (a széria 2004-ben ért véget) sem kerestek rosszul, akkor részenként és fejenként egymillió dollár volt a gázsijuk.

Jóbarátok Fotó / GettyImages

Az Unilad szerint a Warner Bros. még jobban keres azzal, hogy legyártotta 1994 és 2004 közt minden idők talán legnépszerűbb komédiasorozatát, a lap szerint 1 milliárd dolláros bevétele van a cégnek évente csak a Jóbarátok-ismétlésekből, jogok eladásából. A Netflixen lehetett nézni sokáig a sorozatot itthon, mostanában az HBO Maxon látható.

Mint ismert, a hat főszereplőből öten aktívak, Matthew Perry halt meg nemrég. Haláláról sokat cikkezett a sajtó, mert a súlyos függőséggel küzdő 54 éves sztár, aki állítólag a hatos legviccesebb, legszórakoztatóbb tagja volt, valószínűleg visszaesett utolsó hónapjaiban.