Nagyon kínos helyzetbe került G.w.M a luxusautója miatt

Vágólapra másolva!
Nem tudott továbbmenni, hiába ér tízmilliókat az autója.
Vágólapra másolva!

G.w.M, azaz Varga Márk természetesen nem csak saját magát lepi meg luxusautóval, a feleségének, Kulcsár Edinának is vett már egy hófehér Porschét, amely később rejtélyes módon eltűnt a családi garázsból. 

G.w.M és Kulcsár Edina
Fotó: G.w.M Instagram  / G.w.M Instagram 

G.w.M egy fekete Porschéval jár: a legfrissebb képei a kocsi mellett készülnek, de hiába mutatós és hiába kerül annyiba, mint egy családi ház, ha egy váratlan pillanatban cserben hagyja a gazdáját. És pontosan ez történt a zenésszel - írta a Ripost.

A lap szerint kikerült az oldalára egy Instagram-sztori, egy szelfi: mögötte egy teherautó áll, rajta egy gumiszervíz neve és jól látható telefonszáma. "Köszi a mentést" - írta ki a rapper a defekt után.

Kulcsár Edina volt férje a napokban nyilatkozott G.w.M-ről, akiről az a pletyka terjedt, hogy megverte Kulcsár Edinát (ezt később mindenki tagadta). "Ha ebből lett volna egy rendőrségi vádirat és bebizonyították volna, hogy ez megtörténik, akkor persze, hogy lépek. Afelől senkinek ne legyen kétsége, hogy az perceken belül rendezve lenne" - jegyezte meg a TV2-n látható Sztárok a reptéren műsorvezetője. Csuti arról is beszélt, milyen most a kapcsolata gyerekei anyjával, Kulcsár Edinával.