Jennifer Lopez drámai bejelentést tett

Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez nem csak a magánéletében, de a karrierjében is szárnyal. Utóbbi kapcsán azonban meglepő kijelentést tett egy interjúban.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez nem unatkozik, ugyanis február 16-án jelenik meg új albuma, melynek címe a 22 évvel ezelőtti lemez címére utal. A This is me...Now a Ben Affleckkel való házassága alatt született meg. Érdekesség, hogy a szerelmi történetüket nem csak dal formájában dolgozta fel, hanem film is készült belőle This is me… Now: A love story címmel. Sok változás történt Jennifer Lopez életében, ugyanis  újra megtalálta a boldogságot Ben Affleck oldalán, 2022 nyarán pedig össze is házasodtak, és szerette volna elmesélni ezt a történetet. 

A filmpremieren azonban az énekesnő meglepő nyilatkozatot tett, amivel arra utal, hogy végleg felhagy az énekléssel. 

A rajongóknak egy különleges dologgal szerettem volna készülni, ami örökre emlékezetes lesz a számukra.

Az igazság az, hogy nem tudom, hogy készítek-e még albumot ezek után. Elégedett vagyok az eddig elért eredményeimmel, de lehet, hogy ez lesz az utolsó albumom. Úgy érzem, hogy ez egy korszak végét jelenti számomra, amivel majd egy új korszak kezdődik az életemben.  Soha nem mondom, hogy soha, de most ezt így érzem. A sok munka rengeteget kivett belőlem" - idézte szavait az ET Online