Itt vannak Palvin Barbi legszexibb, legtöbbet mutató fehérneműs képei

Palvin Barbara
Vágólapra másolva!
Palvin Barbara kétségkívül minden idők legszebb és legdögösebb magyar modellje. Még csak 30 éves, de nagy divatmárkák versenyeznek a kegyeiért, fehérneműben is többször megmutatta már magát.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbi 2006-ban Budapesten az utcán sétált - ekkor teljesen megváltozott az akkor 13 éves lány élete. Felfedezték, kiszúrták a tömegből, és még ebben az évben debütált a japán Spur Magazinban, két évvel később már az ELLE Magazin egy nagyobb divatanyagában szerepelt. 

2009-ben bejutott az IMG Modellügynökséghez, ezzel indult be igazán a karrierje. 2011-ben és 2012-ben is elnyerte a Fashion Awards Hungary „Az év modellje” díját. 2016-ban elnyerte a Sports Illustrated „Az év újonca” díját. 2017 októberétől Karl Lagerfeld csapatának a tagja lett. Szintén ebben az évben a portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. 

Nemcsak a karrierje, hanem a magánélete is szárnyal, ugyanis 2023. július 15-én Magyarországon összeházasodott Dylan Sprouse amerikai színésszel. Több olyan kampányban is szerepelt, ahol szexi fehérneműs képek készültek róla, melyek a rajongók körében osztatlan sikert arattak. 

 

Egy kis kacérkodás

Barbi a For Love & Lemons márka szexi darabjait viseli. A kollekció témája a Valentin-nap volt, így a modell piros fehérneműben állt a kamerák elé, melyek elképesztően jól állnak neki. 

 

Kacér angyalként hódít

25 évesen lett a Victoria’s Secret angyala, azaz a márka hivatalos modellje. Ő az első magyar, aki elnyerte ezt a titulust. Barbi szexi, mintás fehérneműre vetkőzött le a divatcég kedvéért, kacér pillantásával pedig levette a férfiakat a lábáról. 

Tangában várja a nyarat

Egy tengerparti fotózáson fehér áttetsző pólóban, és tangában feszít. Követőit teljesen levette a lábukról a távolba néző, igéző tekintetével, csodás alakjával, valamint kerek popsijával.

Tengerparti vadmacska

A Calzedonia reklámarcaként az Instagram-oldalán egy vadító képpel jelentkezett be. Leopárd mintás piros bikinit viselt, igéző tekintetével és dekoltázsával pedig egészen biztosan felkelti a strandolók figyelmét.

A legdögösebb modell a kifutón

A Victoria’s Secret 2018-as divatbemutatóján lépett fel egy ezüstben csillogó, nagyon szexi darabban. Kétségkívül az est egyik legdögösebb sztárja volt, aki a kifutón megjelenésével mindenkit elvarázsolt.

Szexi vörösben

Szintén a Sports Illustrated modelljeként egy piros szettben állt a kamerák elé. Barbi tűzpiros bugyit, és egy crop topot visel. A vizes megjelenés, és Barbi kibuggyanó melle pedig csak még szexibbé teszik az összhatást.

Mellvillantás

Barbi még 2017-ben egy vörös tangában és egy hozzáillő topban tudatta a követőivel, hogy hamarosan egy nagyon különleges dologra készül. A top alig takarja a modell melleit, amiért megőrülnek a férfiak.

Tangában mutatta meg kerek fenekét

A barna szépség egy tűzpiros bikiniben pózol a tengerparton, ám formás, kerek popsija magára vonzza a tekinteteket.

Tükör előtti pucsítás

Mindegy, hogy színesben vagy fekete fehérben szexizik, a rajongói imádják. A magyar modell egy sportos fehérneműben pucsít, ami már több mint félmillió rajongó tetszését elnyerte.