Horrorfilmbe illő, rémisztő történetet mesélt el Görög Zita

Görög Zita, GörögZita
Görög Zita, GörögZita
Vágólapra másolva!
Döbbenetes eseményről számolt be Görög Zita, akivel egy családi utazás során olyan történt, ami szinte elképzelhetetlen volt számára. A modell-színésznő megfogadta, hogy soha többé nem utazik az ismert szállásfoglaló oldalon keresztül, mert többé nem tud megbízni az ottani szállásadókban.
Vágólapra másolva!

Felháborodottan mesélt a szürreális esetről Görög Zita, aki Londonba foglalt egy szállást, amiről csak akkor derültek ki furcsa dolgok, amikor odaérkezett a helyszínre.

Nagyon fura volt, hiszen ez előtte nem volt jelezve sehol a foglalási oldalon, de ott álltam a három gyerekkel, csomagokkal, és úgy voltam vele, hogy jó, akkor odaadom készpénzben, de lehet hogy el fogom bukni.

Kérdeztem van erre egy szerződése, ami bizonyítja, hogy ő átvette ezt az összeget, de kicsit felháborodva közölte a hölgy, ha van nálam toll és papír, akkor írjam meg. Mindezt a ház előtt állva" - mesélte Görög Zita, akitől akkor kért készpénzben foglalót a szállásadó, amikor odaért a megadott címre, annak ellenére, hogy ezt előre nem közölte vele senki.

Görög Zita távozása sem sikerült zökkenőmentesre, érezte, hogy a szállásadó furcsán viselkedik, ekkor derült fény a döbbenetes dologra, hogy végig megfigyelték őket kamerán, ugyanis az egész apartmanban rejtett kamerák vannak felszerelve.

Kapucsengőn felszólt a tulaj, hogy akkor menjünk le a cuccokkal és odaadja a foglalót. Én csodálkoztam.

Lementünk a gyerekekkel, odaadja a foglalót és akkor kérdeztem: jó, de honnan tudod, hogy nem történt semmi?” - emlékezett vissza a modell a történtekre, mert nagyon furcsának találta, hogy miért nem néz körül a szállásadó, mielőtt visszaadja a foglalót, amit az esetlegesen keletkező károkra kért el az elején.

Görög Zita elmondása szerint nem kapott választ a kérdésére, de ekkor már mindenkinek nyilvánvalóvá vált, hogy kamerák voltak a lakásban, és a szállásadó végig szemmel tartotta őt és a három kamasz gyereket. A modell azt mondta, hogy ez volt az a pillanat, amikor megfogadta, hogy soha többé nem foglal szállást ezen a bizonyos felületen keresztül - írja a Blikk.