Hírek érkeztek a Kőgazdag fiatalok börtönben lévő szereplőjéről

PSG Ogli és Papaszita
PSG Ogli és Papaszita
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
A TikTok-sztár PSG Ogli számolt be a volt testőr állapotáról.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk korábban, rövid idő alatt két körözést adtak ki a Kőgazdag fiatalok sztárja, PSG Ogli testőre, Hopka László, azaz Papaszita ellen. Korábban már sikkasztás miatt elfogatóparancsot adtak ki ellene, akkor PSG Oglival közösen azt állították, hogy csupán arról van szó, hogy nem fizetett be egy korábbi büntetést.

Később újabb körözést adtak ki ellene, akkor már kapcsolati erőszak elkövetése miatt. A Kőgazdag fiatalokban, PSG Ogli testőreként megismert férfiról kiderült, hogy önként jelentkezett a rendőrségen, és le fogja tölteni a börtönbüntetését. Ezt még tavaly ősszel PSG Oglival együtt tudatták egy videóban.

PSG Ogli és Papaszita
PSG Ogli és Papaszita
Fotó: Instagram /  Instagram 

"Szevasztok fiúk! Hát lányok, fiúk egyelőre én eltávozok a médiától, nem fogtok egy darabig látni, nem tudjuk egyelőre, hogy meddig. Tegnap egy váratlan, nagyon régi dologból, egy kapcsolatomból összefolyólag bejött egy ügy, a múltkoritól független. Be kell vonulnom egy bizonyos időre, egyelőre még nem tudjuk, hogy hova visznek, és meddig. Egy pár hónap, 8-10 hónap, vagy másfél év múlva ha minden jól megy, akkor jelentkezni fogok" - mondta akkor a reality-szereplő. 

„Srácok, Papaszitáról annyit mondhatok, hogy a körülményekhez képest, köszönjük szépen, jól van... Amint lesz több infóm, jelentkezem. Addig is kitartást, király! Hiányzol nekünk! Nagyon szépen köszönjük a sok érdeklődést felőle” – írta Instagram-oldalán Ogli a Ripost szerint.