Harsányi Levente összeköltözik a 20 évvel fiatalabb barátnőjével

Harsányi Levente
Harsányi Levente
Vágólapra másolva!
A műsorvezető nemrég megkérte Obersovszky Lara kezét, most pedig össze is költöznek.
Vágólapra másolva!

Harsányi Levente a nyáron arról beszélt, hogy három hónap után mutatta be a gyerekeinek a barátnőjét, egy közös nyaraláson is részt vettek. "Megerősödött a szerelmem! Ennyi időt még nem töltöttünk így együtt öten, de szerencsére nagyon jól sikerült. Úgy gondolom, egy nyaralás alatt minden kiderül a másikról, hogyan tudja megoldani a felmerülő problémákat, mennyire türelmes és a többi. Ezt úgy ugrottuk meg a kicsimmel, Larával, hogy ott voltak a gyerekeink is! Nagy egymásra találás volt ez a nyaralás" - mondta, később pedig egy közös, gyűrűs képpel tudatta, hogy eljegyezte 20 évvel fiatalabb barátnőjét.

Most újabb szintet lép a kapcsolatuk, összeköltöznek.

Hagyjuk, hogy az élet vigyen bennünket ezen a szerelmi ösvényen, amin vagyunk. Ez az eljegyzés is a kapcsolatunk minőségi besorolását jelenti, de még nem beszéltünk időpontról vagy bármi konkrétumról. Nálunk a taktika a romantika, tehát meghitt, romantikus lagzit szeretnénk majd, de egyelőre kiélvezzük ezt a menyasszony-vőlegény státuszt

- kezdte a hot!-nak a műsorvezető.

Fontos eseményekből így is kijut nekik, hiszen azt tervezik, hogy egy közös lakásban összebútoroznak. "Szerintem egy férfi nem azért térdel le, hogy azonnal meg is házasodjon: ez inkább egy szerelmi vallomás, hogy velem komolyan gondolja az életét, és szeretné, hogy előbb-utóbb a felesége legyek. Ha azonnal szervezkedésbe torkollik ez, akkor ennek az érzésnek a varázsa eltűnik" – vélekedett Lara. "Lépésről lépésre haladunk, és most az összeköltözés van napirenden" - árulta el.