Ezt tervezi a szabadulása után az RTL Klub börtönviselt sztárja

Aurelio
Aurelio
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Aurelio napra pontosan két évvel a börtönbe vonulása után léphetett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján. Már egy hét eltelt a szabadulása óta, eddig nem igazán beszélt arról, hogyan érzi magát, most azonban elárulta, milyen újra szabad emberként, és mit tervez a jövőre nézve.
Vágólapra másolva!

A botrányhős Aureliót állítása szerint teljesen megváltoztatta a két év börtön, szinte még fel sem fogta, hogy újra szabad emberként élheti tovább életét. Mialatt börtönben volt olyan dologról szerzett tudomást, ami teljesen megváltoztatta a jövőjét, hiszen kiderült, hogy egy kalandból született egy kislánya, Szofi, akivel most találkozhatott először. 

Aurelio elmondása szerint a szabadulását megelőző napokban már aludni sem tudott az izgatottságtól, még kell idő, hogy felfogja, újra otthon lehet. A börtönben kitanulta a festő szakmát is, de egyelőre úgy gondolja, nem ezzel akar elhelyezkedni.

Vannak lehetőségeim. Régen fordítgattam embereknek, édesanyám pedig külföldieknek ad el lakásokat, házakat, ingatlanozik.

Ő szívesen bevesz ebbe a munkafolyamatba. De van egy másik cég is, ahol éppen most gabona export-importot itthonról ügyvezetek" - magyarázta az egykori valóságshow-szereplő, majd elárulta, milyen érzésekkel hagyta el a kalocsai börtönt.

Ez egy érzelmi sokk. Egy érzelembomba.

Ugye, én minden nap ugyanabban a ruhában voltam. Ugyanaz a szín, ugyanaz a méret. Most felhúzom a színes dolgokat. A terepszínű hátizsákom és a színes dolgaim. Már hazafelé azon tűnődtem, mennyi cuccom van" - mondta Aurelio, akit édesanyja várt bajai otthonába fia kedvenc ételeivel. A botrányhős szerint édesanyját nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy 3 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélte őt a bíróság emberrablás és egy korábbi drogügye miatt, most szemmel láthatóan ő is megkönnyebbült, hogy fia hazatért.

Aurelio elismerte, hogy félelmet is érzett a szabadulása miatt, mert tisztában volt azzal, hogy idekinn mennyi kötelezettség és felelősség vár rá. Azt mondta, hogy nemcsak a bűnözést bánta meg, de párkapcsolati hűtlenségeit is, a jövőben ezen szeretne változtatni, valamint szülőként is szeretné megállni a helyét.

Nekem is nagyon jó apám volt, én is jó apa akarok lenni

 - idézi a Blikk Aurelio szavait.