Ez volt az első közös fotó Schobert Norbertről és Rubint Rékáról

Rubint Réka, Schobert Norbert
Rubint Réka, Schobert Norbert
Vágólapra másolva!
Már 23 éve alkot egy párt Schobert Norbert és Rubint Réka, akik megismerkedésüket követően hamar rájöttek, hogy többet éreznek egymás iránt. Eleinte kizárólag munkakapcsolatban álltak egymással, de ez nem tartott túl hosszú ideig, hiszen gyorsan kialakult köztük a szerelem, összeházasodtak és született három gyerekük. Most Schobert Norbert megmutatta a róluk készült első közös fotót, ami még a szerelmüket megelőző időszakban készült róluk.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbert és Rubint Réka a kétezres évek elején ismerkedtek meg egymással, Rubint ekkor még kezdő fitneszedzőként bontogatta szárnyait későbbi férje segítségével. A Schobert Norbert által megosztott fotó 2001 őszén készült róluk Visegrádon, miközben egy fitneszkazettához forgattak videót, ekkor még nem tudták, hogy egy életre szóló szerelem szövődik majd közöttük.

Ezen a képen mondom először neki, ott a kamera. Csak oda beszélj! Gyere át a képernyőn. Szólj személyesen a tornázóhoz. Egy héten belül Réka ötvenezer DVD-t adott el.

Az most milyen lemez lenne? Akkor platina volt. Az Alakreform akkor még gondolat sem volt, és Réka berobbant. Előtte, 1997-től csak nekem volt 50 ezer feletti eladásom a Duci Tréningből, a Fitness Kickbox 1-ből és az Aerobik Norbival 3-ból, amit földön, vízen, levegőben forgattunk. Megtaláltam a Királynőmet, aki megfosztott a tróntól. Nem bánom! Óriási boldogság egy ekkora tehetséget, energiabombát felfedezni. Azóta van a szakma és van Réka. Néha elgondolkodom, hogy este még tegezhetem-e” - áradozott feleségéről Schobert Norbert, aki a mai napig elhalmozza figyelemmel és szeretettel gyerekei anyját.