Csuti és G.w.M lefektetett néhány szabályt - videó

Szabó András Csuti
Vágólapra másolva!
Szabó András Csuti vendégeskedett Hajdú Péter műsorában, ahol először mesélt G.w.M-ről.
Vágólapra másolva!

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina még 2021 decemberében jelentették be, hogy elválnak. Nem sokkal később az egykori szépségkirálynő megosztotta, hogy rátalált a szerelem a rapper G.w.M oldalán, ami lelkileg megviselte az üzletembert. Exfeleségével és annak párjával jó kapcsolatot ápol, Kulcsár Edinával pedig közösen nevelik két gyerekeiket. Csuti azonban pár szabályt lefektetett G.w.M-mel, amiről most először beszélt Hajdú Péternek.

"Nem látok semmi olyan dolgot, ami miatt az Edinával vagy Márkkal beszélnem kellene. Márkkal az elején egy-két dolgot le kellett egyeztetnünk. Cigány politika, magyar politika, mi fér bele. Mi ezt megbeszéltük. Azt jelenti, hogy az ő asszonya beszélhet-e férfival, vagy én írhatom-e neki azt, hogy b@szd meg valamire, ha valamin veszekszünk, vagy nem értünk egyet" - fejtette ki.

Szabó András Csuti tavaly nyáron költözött össze 26 éves szerelmével, Sudár Biankával, ami egy fordulópont volt az életében

"Semmi nem erőltetek. Nekem nem volt célom az, hogy oké, akkor költözzünk össze, de akkor előtte az kell, hogy..." - mesélte, pénteken pedig az is kiderül, hogy terveznek-e már gyereket.

A Hajdú Péter által megosztott videóban kifejtette, hogy a plasztikai műtétek nem állnak távol tőle, ugyanis a szemkörnyékébe, valamint a homlokába évente kétszer botoxoltat.