Brad Pittet súlyosan megfenyegették

Brad Pitt
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Brad Pitt azzal vádolja az orosz milliárdost, hogy megpróbálta őt megfélemlíteni a 160 millió dolláros szőlőbirtoka miatt.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie és Brad Pitt válása a végéhez közeledik, azonban vita alakult ki a a dél-franciaországi szőlőbirtokuk miatt. Az ellentét abból indult ki, hogy a színésznő még 2021-ben eladta 64 millió dollárért a Chateau Miraval birtokuk felét Jurij Sefler orosz oligarchának. 

Brad Pitt felháborodott, és azt állítja, hogy az orosz milliárdos titokban vásárolta fel a telket, amit később nyilvánosan is bejelentett. Az egykori sztárpár életében fontos szerepe volt a birtoknak, hiszen itt házasodtak össze még 2014-ben, valamint közösen sikeres borászati vállalkozást is vezettek. Brad Pitt azt állítja, hogy elővásárlási joga van a birtokra, amennyiben a színésznő úgy határoz, hogy azt eladja. 

Állítólag korábban megállapodtak abban is, hogy nem adják el a másik engedélye nélkül a 160 millió dolláros Chateau Miravalt, ám ezt Angelia Jolie tagadja. Brad Pitt így a történtek után úgy érezte, hogy volt felesége elárulta őt, és csak Jurij Sefler nevéből akart profitálni. A Sun azt állítja, hogy Brad Pittet megfenyegették, ám azt egyelőre nem tudni, hogy mi volt a fenyegetés tárgya. A lap dokumentumokra hivatkozva írja, hogy ha a színész nem működik közre Jurij Seflerrel, akkor súlyos következményekre számíthat, ugyanis a milliárdos már többször is kérte őt együttműködésre.