Apa lett a TV2 sztárja

Mischinger Péter
Mischinger Péter
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, márciusra várta első gyereke érkezését a TV2 egyik legmegosztóbb sztárja, Mischinger Péter és felesége, Nyitrai Judit, akik a Párharc című vetélkedőben is szerepeltek együtt. A házaspár nemrég a Mokkának adott interjút, akkor még azt gondolták, több idejük van a szülésig, de meglepetésükre hamarabb érkezett a kisifú.
Vágólapra másolva!

Mischinger Péter az Exatlonban vált országosan ismertté, majd feltűnt a Farm VIP harmadik évadéban is, ahol nagyon csúnyán összeveszett Szorcsik Vikivel, majdnem bírósági ügy lett a konfliktusból. Mischinger azonban úgy döntött, családjára koncentrál a pereskedés helyett, szeptemberben elvette feleségül párját, Nyitrai Juditot, most pedig megszületett kisfiuk, aki édesapja után a Péter nevet kapta.

Az informatikusként dolgozó Mischinger Péter és felesége nemrég a Mokkában beszélt arról, hogy márciusra várják első közös gyerekük érkezését, de a kisfiú meglepte őket, ugyanis múlt vasárnap este megszületett. A nagy hírt Mischinger Péter osztotta meg követőivel a közösségi oldalán.

Szolgálati közlemény. Retteghet a világ! Kigurult a gyártósorról a legújabb, 3. generációs modell.

 Mischinger Péter, 3. ezen a néven, az úr 2024. évében február hó 18. napján, hogy az úr áldja meg. Hangosabb, extrovertáltabb, önfejűbb, mint a korábbi modellek" - idézi a Blikk Mischinger Péter bejelentését.