Újabb részleteket árult el volt barátnői megveréséről az RTL Klub bukott sztárja

VV Cristofel
Vágólapra másolva!
Két barátnője is azt állította, hogy megverte, más botrányok mellett ezért tűnt el már nyolc éve a médiából a kubai származású valóságshow-szereplő, VV Cristofel, aki most elmondása szerint taxisofőrként dolgozik. Most Hajdú Péternek mesélt arról, hogy mi volt igaz a volt barátnői állításaiból, egy ponton azonban trágárkodva kiabált a műsorvezetővel, amikor kellemetlenné vált a téma.
Vágólapra másolva!

A bukott valóságshow-szereplő elismerte, hogy egyik exbarátnője, VV Veronika esetében túl lőtt a célon, és valóban megütötte őt, de most már másképp adja elő a történteket, mint korábban.

De nem fenyegettem meg Veronikát, nem szorítottam kést a nyakához, és a fejét sem vertem a szekrénybe. Egyáltalán nem tartottam fogva" - mondta vallomásában VV Cristofel 2013-ban, és azt is közölte, hogy nem bánta meg, hogy így tett, ezért a bíróság közmunkára ítélte.

Az RTL Klub bukott sztárja, VV Cristofel és akkori barátnője, Veronika. A nő azt állította, hogy a botrányhős többször is durván megverte Forrás: RTL KLUB

Úgy tűnik, az idő megszépítette az emlékeket az akkoriban még csak húszas éveiben járó botrányhős számára, most már másképp beszél a történtekről.

"A Veronika az egy másik kérdés. Mondhatjuk azt is, hogy szerelmes voltam belé. Róla sem tudok rosszat mondani... Voltak ezek a hírek. Azért eléggé fel lett fújva ez a dolog.

Hosszú sztori, nem tudom ezt neked elmondani. Miért bántottam volna? Nem voltam sosem ilyen. Csak az a baj, hogy ha kapsz egy ilyen negatív dolgot, akkor durván el tudod magadat vágni" - magyarázkodott Hajdú Péternek az egykori valóságshow-szereplő, aki akkor lett dühös, amikor a műsorvezető egy újabb bántalmazási ügyet hozott fel, miszerint egy másik barátnője is azzal vádolta, hogy megverte őt.

Nekem nem volt sajtósom, aki megvédett volna. Egyszerűen csak vége lett a dolognak. Az is annyira egybe volt bújtatva felém, meg annyira körül volt minden írva a magánéletemről, hogy azt ki sem adtuk. Igazából arról nem is beszélnék, hogy velem, vagy vele mi történt utána" - mondta az interjúban VV Cristofel, aki azért is tűnt el a nyilvánosság elől, mert botrányai és bántalmazási ügyei miatt már sokan nem fogadták őt szívesen, nem nézték jó szemmel a viselkedését, így ma már taxisofőrként dolgozik, jó ideje nem szerepel.