Veszélyes új szokásáról beszélt Liptai Claudia

Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő dolgot árult el magáról Liptai Claudia, aki most egy elég húzós időszakot él meg mind a magéletében, mind szakmai szempontból. A gyereknevelés, a műsorvezetés mellett most több darabban is játszik, így nehéz összeegyeztetnie a feladatait, elég veszélyes módszerrel oldja meg, hogy mindenre jusson ideje.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia túlvállalta magát ebben az időszakban, így csak egy módja van arra, hogy mindenre jusson ideje, kevesebbet pihen és kevesebbet alszik, ami elég veszélyes lehet egy idő után, ha huzamosabb ideig fennáll a helyzet.

Ilyenkor ráadásul csak tizenegy után érek haza, és még fel vagyok pörögve, pláne a Hölgyválasz című darab után, amit végigtáncolok, így órákon át képtelen vagyok elaludni. Bunkósbottal meg csak nem vághatom magam fejbe..." - kezdte magyarázni az álmatlanságát Liptai Claudia, aki bár szeretne aludni többet, de nem tud az éjszakába nyúló munkája miatt.

Különben sosem látnának. De bírom, itt vagyok, egészséges vagyok, ami egyébként, legalábbis szerintem, annak köszönhető, hogy rengeteg vitamint szedek. Körülöttem nagyjából mindenki beteg vagy kidőlt, a próbákon is őrület, olykor mennyien göthösek, és ugye nem használunk maszkot, tehát csoda, hogy én még talpon vagyok. Jók a vitaminjaim, tényleg ennek tudom be. Aztán ennek az időszaknak is vége lesz egyszer, és akkor majd újra alszom..." - idézi a Blikk Liptai Claudia szavait, aki a mostani időszakot négy órás alvásokkal próbálja túlélni.

Liptai Claudia túlterhelt mostanában, rengeteg feladata van Forrás: TV2