Drámai részletek derültek ki Kurt Cobain haláláról

Kurt Cobain
Kurt Cobain of Nirvana during the taping of MTV Unplugged at Sony Studios in New York City, 11/18/93. Photo by Frank Micelotta. *** Special Rates Apply *** Call for Rates ***
Vágólapra másolva!
Előkerült Kurt Cobain boncolási jegyzőkönyve, amelyből újabb részletek derültek ki az énekes 30 évvel ezelőtti haláláról.
Vágólapra másolva!

Kurt Cobain eddig nem látott boncolási jegyzőkönyvét hozta nyilvánosságra az X-en egy Tom Grant nevű férfi, aki régóta nyomoz az énekes halálával kapcsolatban:

Grant nem közölte, hogy a dokumentumot honnan szerezte, az illetékes King megye pedig Washington állam törvényei szerint nem adhat felvilágosítást – így a jegyzőkönyv hitelességét lehet vitatni, mindenesetre eredetinek tűnik.

Ha hinni lehet a tartalmának, akkor Cobain szervezetében a halálakor többféle drogot (morfiumot, kodeint, diazepámot, nordiazepámot, monoacetilmorfint, opiátokat és benzodiazepineket) találtak, ami talán más megvilágításba helyezi a halálát.

Kurt Cobain 1993-ban, pár hónappal a halála előtt Forrás: Getty Images/Frank Micelotta Archive

Kurt Cobain, a Nirvana énekese 1994 áprilisában lett öngyilkos, de ez csak a hivatalos verzió: halálával kapcsolatban számos teória, vad összeesküvés-elmélet is napvilágot látott.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!