Szakítása előtt lánykérésre készült a TV2 sztárja

Dancing with the Stars, 4. évad, döntő, tv2, műsor, tánc
T. Danny és Lissák Laura 2. tánca
Vágólapra másolva!
T. Danny és Kecskés Enikő sokáig titkolták, hogy együtt vannak, de a modell minden Dancing with the Stars adást a TV2 stúdiójában izgult végig, le sem tagadhatták volna, hogy egy párt alkotnak. Nem sokáig tartott azonban a szerelem, egyre több furcsa dolog utalt arra, valami nem stimmel kettejük között. Az Ázsia Expressz szexi szereplője például egy másik férfival közös fotóval jelentkezett a közösségi oldalán, amit később törölt, ahogy az énekest is az ismerősei közül. T. Danny sem követi már Kecskés Enikőt annak ellenére, hogy lánykérésre készült, legalábbis legújabb dalában ezt énekli.
Vágólapra másolva!

Nemrég megírtuk, véget érhetett T. Danny és Kecskés Enikő kapcsolata. Egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban figyeltek fel arra, hogy

a modell és az énekes már nem követik egymás közösségi oldalait, azaz nem kíváncsi egyikük sem arra, mit csinál a másik.

A hozzászólásokból kiderült, sokan örülnének, ha beigazolódna a szakításuk híre.

T. Danny nemrég jelentette meg nagylemezét, dalaiból több részletet is megosztott közösségi oldalán.

Mondjuk ki akkor, viszlát, többé nem látsz! Gyűrűt tettem volna rád, de nincs tovább... – énekli legújabb felvételén, amit korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben osztott meg követőivel.