Új hírek érkeztek az RTL Klub börtönben ülő sztárjáról

VV Aurelio
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub bukott sztárja, VV Aurelio már a kinti életre készül, beadta a házi őrizetre vonatkozó kérelmét a bíróságnak.
Vágólapra másolva!

Ha a bíróság jóváhagyja a kérelmét, már a jövő hónapban szabadulhat a lassan két éve börtönben ülő Aurelio Caversaccio – ami persze nem azt jelentené, hogy a további büntetését teljesen elengednék, csupán a bajai otthonában tölthetné házi őrizetben.

VV Aurelio a börtönben Forrás: Videa

Ügyvédje, dr. Galgóczi Zsolt tájékoztatása szerint az egykori valóságshow-szereplő az emberrablásért kapott két év három hónapra már megkapta az engedményt, így már a drogügyletért kiszabott büntetését tölti, ami az eredeti ítélet szerint egy év két hónapot jelent – erre kért most újabb engedményt Aurelio.

"Kérte, hogy az elrendelés esetén a bajai családi házat jelöljék ki lakóhelyként, és igazolta, hogy ehhez az egzisztenciális feltételek biztosítottak. A reintegrációs őrizet esetén technikai nyomkövető eszköz segítségével végzik az ingatlan elhagyásával kapcsolatban előírt magatartási szabályok betartásának kontrollját" – mondta az ügyvéd a Blikknek.