Tovább panaszkodik és magát sajnáltatja az RTL Klub gyerekverő, alkoholista színésze

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Molnár Gusztáv tavaly augusztusban távozhatott a szigorú komlói elvonóról, melyről utólag elismerte, hogy az életét köszönheti neki. Azóta is folyamatosan magyarázkodik az alkoholizmusa miatt, most pedig részletesen elmondta, hogy mennyire kilátástalannak látja a helyzetét.
Vágólapra másolva!

Molnár Gusztáv közel egy évet volt elvonón, de ez nem jelenti azt, hogy a problémái megoldódtak. "Most tartok az utam legelején, amihez egy mankót kaptam a terápián, hogy újra járni tudjak, és ismét boldoguljak az életben. Bár bevallom, sokszor nem találom a helyemet a világban, hisz’ mégiscsak egy évet töltöttem a külvilágtól elzárva.

– mondta. Hozzátette, pár hétnek el kellett telnie, hogy ne érezze annyira kilátástalannak az életét és értelmét lássa az elvonónak. Felkészítették arra, hogy első egy év nagyon nehéz lesz. Nemcsak egészségileg és lelkileg, hanem anyagilag kénytelen elszenvedni a múltja következményeit.

Forrás: Molnár Gusztáv Instagram

Azért egyvalamihez igyekszem tartani magam. Szeretnék józan maradni, de nem áltatom magam: a visszaesés bármikor benne van a pakliban. Csak most már annyival szerencsésebb helyzetben vagyok, hogy vannak eszközeim a gyógyulásra, tudom, hogy mit kell csinálnom, kihez, hova kell fordulnom, hogy ne haljak bele a függőségbe" - magyarázta a Storynak.