Szerelmi életéről beszélt Cicciolina

Cicciolina
Vágólapra másolva!
Már 72 éves Staller Ilona, azaz Cicciolina, aki már évek óta Rómában él, és nagyon szereti az ottani életét. Korábban fiával lakott, de annyira elmérgesedett közöttük a viszony, hogy végül feljelentette és távolságtartási végzést kért ellene, azóta nem beszélt egyetlen gyerekéről. Most elárulta, hogy magányos-e azóta, vagy rátalált-e már a szerelem.
Vágólapra másolva!

A 72 éves Cicciolina nem adott lejjebb az elvárásaiból a kora ellenére sem, jól érzi magát a bőrében és nem keres görcsösen kapcsolatot. Jelenleg sok állatot tart, huszonegy macskával és egy kutyával osztja meg az otthonát, így nem érzi magát magányosnak, és csak akkor hajlandó kapcsolatba kezdeni, ha olyan férfi jön, akire mindig is vágyott.

Én egy intelligens, kedves úrra vágynék, akiben nincs semmi durvaság és gonoszság, mert ebben volt már részem. De most nem keresem a kapcsolatokat. Szingli vagyok - idézi a Blikk Cicciolinát, aki a mai napig sokat szerepel, viszont nehezményezi, hogy Magyarországról egyáltalán nem kap felkéréseket.

Cicciolina büszke a testére hetven fölött is, nem keres kétségbeesetten kapcsolatot https://www.instagram.com/cicciolina_official/