Szakított Feke Pál és fiatal, ismert barátnője

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Feke Pál
Vágólapra másolva!
Feke Pál válása után másfél évvel újra szerelmes lett, Mészáros Nóra váratlanul érkezett az életébe. A színész nem szeret beszélni a magánéletéről, de volt, hogy megmutatta szerelmét a követőinek, akiből időközben a Hír TV hírolvasója lett. Lehetett sejteni, hogy válságba került a kapcsolatuk, most úgy tűnik, végleg szakítottak.
Vágólapra másolva!

Feke Pál és Mészáros Nóra három éve jöttek össze, a színész a televízióban látta meg a fiatal lányt, akit ezután egy közösségi oldalon keresett meg. Hamar összeköltöztek, két hét után már együtt éltek. Néhány hete már lehetett róla hallani, hogy gond van a kapcsolatukkal.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mostanra az összes közös fotójuk eltűnt a közösségi oldalaikrók, sőt, már nem is követik egymást az Instagramon. Ez utóbbi pedig arra utalhat, hogy megszakították egymással a kapcsolatot. Feke Pál a napokban egyedül utazott Londonba, hogy az ott élő magyaroknak énekeljen, és a Csináljuk a fesztivált! adásában is sejtelmesen fogalmazott a Bors szerint. Király Viktor a műsorban Balázs Fecó lírai slágerét, a Maradj velemet énekelte, Feke pedig ezt fűzte hozzá:

"Érdekes kettősség a mi életünk. Akármi is van a mi életünkben, akármilyen mélyen vagyunk a magánéletünkben, akármilyen drámát élünk meg, akárkit veszítünk el magunk körül, akkor is fel kell menni a színpadra és a nézőnek odaadni magunkat."